JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Monday, April 5, 2010

tag rumaizah yang ala2 nak suruh aku update blog laju2 setelah seminggu bercuti

1 - Bila kali terakhir anda pergi bercuti dan kenapa/sebab anda nak pergi bercuti?
bercuti? bercuti tu ape? hehe
sy pergi jalan2 bulan lepas ke batu feringghi dgn sepupu. masa tu dia dtg melancong ke penang dan sy jd tourist guide
2 - Berapakah umur anda? (jangan malu2 nak announce)… dan adakah anda rasa puas dengan pencapaian anda diusia anda sekarang ni?..
25 tahun. setakat umur 18 sy puas hati, dr umur 18-sekarang mcm xde ape pun nak dipuaskan.. huhu

3 - (tak jawab pun tak pe) Saya tahu anda seorang yang gemar bergambar didepan kemera! jadi pergi ambik kemera anda dan snap gambar wallet/beg duit anda! jangan la malu nak cakap berapa harganya sebab kuantiti nilai dalamnya lebih berharga!



bape ek... 18 hengget kot.. wawawawawa

4 - Anda mungkin seorang blogger, bila waktu yang paling anda suka untuk update/kemaskini blog anda dan kenapa anda pilih waktu itu?
paling suka petang atau malam.. kalo ade idea pagi2 tulis jugak

5 - Apakah yang berlegar2 dalam fikiran anda sekarang?
nak balik rumah bak balik rumah nak balik rumah..

6 - tag 3 org lain yang anda suka
sy suka nak tag kak husna, kak yati dan azy bohr

3 pengomen tegar:

jijie said...

alahai..kenapa terasa bagaikan nama ada di tag ini? haha~

Norhayati Ahmad said...

huhu..kena tag ek..

cik oryza said...

sila buat kerja skolah ye.. nanti cikgu denda baru tahu;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U