JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, June 4, 2010

tak peduli nak update jugak sikit!

aku sekarang sedang bizi okeh... saaaaaanngggggaaaatttttt bizi... sebab semalam baru keluar dr oven SV aku sebab ade meeting regarding my tesis.. fuhhh bile keluar tu mcm baru keluar dr oven.. habis shot wire dalam badan aku ni menerima input yang banyak... ni pun dok bizi betulkan tesis.. penat okeh... nak tulis blog pun xminat.. tp ni dah tepu sangat aku merepek kat sini jap...


aku bagi warning kt katil aku siap2... nanti aku dah anta kat dr utk di check sebelum di submit, siap ko katil... aku lanyak ko cukup2... sekarang aku bagi ko rehat... nanti2 aku pulak nak rehat!

tata;p

1 pengomen tegar:

Linda said...

ni wayar dah betul betul shot ni, sampai katil pun kena warning...ganaih sungguh....:D

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U