JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, May 14, 2010

lelaki macam ni memang siot!

alkisahnye...

semalam x bole tido. sebabnye? aku bantai nescafe masa makan malam.. tension ye kawan2.. jadi kalo tension kite kena minum nescafe;p ok fine, itu kite panggil addict!

jadi pagi nih dengan gilang gemilangnye aku bangun lambat.. pung pang pung pang, kol 12 lebih baru settle mandi sume. aku pun ajak kak apai n kak jenny lunch.. mcm biasa keliru, x tau nak makan kt mane, x tau nk makan ape.. disebabkan linda baru sebut nak lunch kt teluk penukul (hammer bay nama sebenar) maka kami ke sana...

nak dijadikan cerita, masa beratur nak amek nasi tu, ade la mamat bapak orang ni.. dtg queue jugak tp belah yang lagi satu. dia amek pinggan. dlm termos nasi ade satu je senduk. pas minah depan ni amek nasi, dia pun amek senduk .. (potong barisan oke!) yang xtahannye tu, siap bgtau kak jenny, "kami nak pegi semayang jumaat, kami amek dulu ye" ok fine! aku hangat hati jugak.. tp memandangkan orang nak pegi menghadap allah jap lagi, aku sabarkan aje...bukan lama mane pun nak tunggu kan..

pas amek nasi tu kami pun makan la kan... pas basuh tangan, mamat2 tak hensem yang kononnye nak cepat sangat amek nasi sebab nk solat jumaat masih lagi di situ.. siap isap rokok berkepul2 asap. aku rase nk pegi bagi penambar sorang satu. free of charge!

mamat tepi meja kami pun sama.. sah2 dengar azan buat tak reti.. pas kami pot pet pot pet berckap pasal smayang jumaat kuat2, baru la deorang blah.. mujur reti bahasa okeyyyyyy!!!

aku paling benci mamat yag nak senduk nasi cepat2 tu la... xsabar satu hal, pas tu siap guna alasan nk pegi solat jumaat pulak tu. pas tu dh siap makan boleh lepak2... aku lempang kang!!!


4 pengomen tegar:

Nadiah Sidek said...

lempang aje :p

Norhayati Ahmad said...

macam2 ada...sabo aje ler..

husna said...

jenis tak malu tak pi sembahyang jumaat.
kalaulah blh sng2 nk lempang org, syok ooo

cik oryza said...

hahaha.. nak sound pun xberani.. kang kena halau dgn tuan kedai plak kang

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U