JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Wednesday, May 12, 2010

double is trouble

ni kite namakan entry jimat ruang, jimat tajuk ye.. jawab 2 tag sekali gus...


tag yg ni dr rumaizah.. susah gila tag ni...

syarat:
1- mesti menggunakan huruf pertama dari nama blog anda.. (B- sama mcm rumaizah... jadi aku tumpang pinjam gmbar jugak!)
2- jawapan x boleh berulang (ko tengok aje la ape aku akan buat)


1. nama anda : binti md ariff
2. perkataan 4 huruf : budu
3. nama budak laki : boboy
4. nama budak perempuan : balkis
5. pekerjaan : bercucuk tanam
6. warna : biru muda;p
7. sesuatu yang anda pakai : blouse
8. makanan :biskut
9. Sesuatu yang boleh dijumpai di tandas : botol syampu
10. tempat : beta (kampung aku nih)
11. alasan bila terlewat : bangun lambat
12. sesuatu yang anda jeritkan : bengong!
13. tajuk filem : batman (aku hentam oke!)
14. minuman : bandung mutiara tomyam kat ivory!!!
15. kumpulan muzik : bsb
16. haiwan : beruk mat yeh (haha tiru rumaizah, tp tukar nama)
17. nama jalan : berbukit bukau, bengkang bengkok (haha... ni nk jawab ape yg rumaizah tulis;p)
18. jenis kereta : buruk (kereta buruk!!!) hahahahha


tag kedua dari azy...

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?
berani kau tikam aku ye!!!! cube jauhkan diri.. orang mcm ni mmg bahaya


6 orang di hati anda?
mak, ayah, adik beradik, abe, sepupu sepapat, kawan2 yang tak tikam dr belakang.. hehe


Anda rasa anda comel?
kalo ye kenape?;p


Single or taken?
take away;p


Blog yang anda suka?
sume blog yang ade di seantero dunia;p


Adakah bilik anda kemas setiap hari?
anda rase?


Lagu terakhir yang anda dengar?
wei la... masuk soalan ni aku baru igt aku dah lama x dgr radio;p


Last text message?
dr naiem, pasal nk bekfes pagi ni


Last phone call?
jeng jeng jenggg....


Hari terakhir anda menangis?
dua tiga hari lepas rasenye.. stress dowhhhh


List lima color favorite anda?
pink, light green, pink, grey, pink ;p


Orang terakhir anda ber-YM?
tak ingat...sebab pagi ni xde sape2 ym lgi.. semalam punye dh lupe


Game paling anda suka?
games yang linda bagi mcm wedding dash, cooking acdemy, chuzzle. kesimpulan sume game yang harmoni aku suke;p


Game paling anda suka?
aku x kenal mcr tu amende


Apa perasaan anda jawab tag ni?
perasaan aku? panjang gile tag nih cepat la habis aku nak buat keje pulak nih!


Tag lagi 10 orang
kak husna
rumaizah
kak husna
rumaizah
kak husna
rumaizah
kak husna
rumaizah
kak husna
rumaizah
(ni yang wajib.. yang lain, sunat ye)


habis pun akhirnye.. hehe paksa tak rela nih

4 pengomen tegar:

Norhayati Ahmad said...

rajin sungguh cik oryza ni..:-)

brat2104 said...

soalan 1: sejak bila lak nama awk huruf B? awak C la..

soalan 2: uh..uh.. nama sampai 5 kali, maknanya kena jawab 5 kali gak ke? lalalalal

Nadiah Sidek said...

nasib baik akk tak kena tag, kalau tak entah kurun ke brp baru akk jwb. ahaha..

cik oryza said...

kak yati: memanggggg rajin!!!

brat: hokaloh! salah pulak...jawab sekali je la... tp 5x tu nk ckp sangat wajib

kak nadiah: sy tau akak bz, tu x tag tu;p nti sy kecik hati sape nk pujuk;p

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U