JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, November 18, 2011

tingkap kereta kena pecah

wah lama betul tak update blog ye! malas bebenor! huhu bile update, terus cite tak best pulak tu

ni cerita pasal kete suami sy kena pecah.. kejadian malam tadi. bila dia nak pegi keje pagi ni, tengok2 tingkap sebelah co-driver dah pecah.... boleh pulak call sy balik ckp nk naik kete saya.. MANE BOLEH!!! orang ade appoinment kt klinik la hari nih...

so dia naik balik ke rumah.. bincang sikit2, dia akan anta sy ke klinik, dan dia akan pegi buat report polis.... settle masalah..

bila siap, suami sy fetch sy dr klinik..

eh masalah pulak.. skrg musim hujan.. takkan nak biar kete terlopong mcm tu kan? kena ganti cermin cepat2 nih.. suami sy x punch card pun lg dr pagi... huhu so sy cadangkan dia anta kete ke kedai, sy follow belakang.. nanti sy tunggu la kete tu siap.. ok setel masalah.. rm110 jugak la melayang ganti cermin.. huhu

rupenye masa suami sy buat report tu, dh ade 2 org dtg report yg sama... memang pencuri buat operasi sungguh malam td nih!

nasib baik x byk yg hilang... duit syiling sposen2 yg simpan buat byr tol je kena curi... kira kerugian sikit je la.... alhamdulillah...

ni la risiko dok umah flat... xpe2 dah dekat nk pindah pon... goodbye flat!!!

*gambar bukti xde sebab sy xde di tempat kejadian pagi tu ;p

3 pengomen tegar:

brat2104 said...

huhu.. pencuri tu tak cekap.. patut dia pilih kereta yang ada hsil.. buat penat je pecah cermin takde hasil..

puan oryza said...

sy sembang ngan akak jual nasi kt bwah aritu, dia ckp kete lain pun dia amek syiling je.. nk call awek guna public fon kot ;p

Ruziawati Yusof said...

hi, tq sudi follow blog akak ye dik?

u take care. keep blogging yeah!

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U