JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Friday, August 6, 2010

hook ini tinggal kenangan... mungkin!!!

owh! aku ingat hook/kalung jubah konvo untuk pure science dengan teknologi industri aje yang bertukar, rupenye2 habis caca merba hook tahun ni..

lepas tengok gmbar konvo kawan aku yang suppose to be sama course ngan aku pun memakai hook hijau!!!! aku ingat dia tukar course. tu pelik jugak, nak tukar apenya setakat pure ngan applied tu je.. so aku pun tanye la... napekah? dia kate ade 5 major kaler aje.. waaa!!! hook aku yang cun dulu takkan wujud dah.. sedih... sedih....

seee..... seee.... cun kan!!!

dengan berlakunye pertukaran kaler kalung, aku mungkin akan memakai kaler ijau, instead of kuning

6 pengomen tegar:

brat2104 said...

dia hook ke hood?

saya panggil hood selama ni.. saya salah la??? ala.. ala...

cik oryza said...

hood kot.... sy hentam je sabut;p

nabil said...

hood la kak

kaler kuning untuk kursus hibrid : mcm TI, edu, hbp gak rsnya

frust wooo kalo beli baju kaler ijau sbb dlu hood TI kaler ijau

nabil said...

hood la kak

kaler kuning untuk kursus hibrid : mcm TI, edu, hbp gak rsnya

frust wooo kalo beli baju kaler ijau sbb dlu hood TI kaler ijau

Nadiah Sidek said...

5 je? warna apa? setiap warna tu mewakili school apa?

cik oryza said...

rase kalo sains mcm kimia, bioa, fzk, maths kaler ijau engineering dulu, kalo kos hibrid mcm nail kate (TI, HBP, edu) kaler kuning budak pure dulu, kalo kesihatan kaler merah pink, biru engineering kot. lg satu kaler xdpt dikenal pasti

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U