JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Sunday, January 2, 2011

entry pertama di 2011

wah! dah masuk tahun baru ye kite! masuk tahun baru, maksudnye, umur pun baru. kalau tahun lepas orang tanye umur berapa? kite jawab 25.. kalau tahun ni, dah kena jwb 26. opssss!! banyak tu! lebih suku abad dah tu!

okey la, sepatutnye post ni sy tulis masa malam new year, tapi disebabkan berukband sy ni bagi perkhidmatan 'TERBAEKKKK' punye haritu, maka entry ni terpaksa ditunda.. tajuk sebenar entry adalah 2010 YG INDAH. tapi sebab dh lepas, kite letak tajuk berkaitan 2011 la pulak ye!

alhamdulillah, 2010 melabuhkan tirainya 2 hari lepas. alhamdulillah tahun lepas, banyak kejayaan dan kegembiraan yg telah dilimpahkan oleh-NYA

awal2 tahun biasa2 aje.. lebih pada stress masa tu, sebab sy sibuk nak siapkan tesis (itupun lepas SV sy tanye banyak2 kali pasal tesis saya) dalam stress2 tu ade jugak good news, salah satu paper yg sy tulis accepted. rasenya, dua2 paper yg sy tulis dapat volume number tahun lepas. alhamdulillah.. dapat la jugak letak dlm tesis.. xde la nmpk mcm sy ni malas sangat kan.. kejadian ni berlaku dlm 5 bulan terawal.

masuk je bulan 6, fuh! kacau bilau kejap hidup sy! bulan 6 la sy nak anta tesis. tibe2 bulan 6 jugak la sy bertunang. tanpa dijangka okey! haha lawak2.. 12 jun dan 28 jun memang kena masuk dlm hari ini dlm sejarah lah!!

bulan 7 pulak, jugak secara tiba2, saya jadi cikgu.. perghhhh rasa pelik semacam je orang panggil sy cik! nak tergelak pun ade sebanrnye! tp tahan je la..jadi cikgu kejap je, sebulan je.. pastu sy balik tanam anggur kt rumah.. lepas tanam anggur yang tak berbuah-buah tu, bulan 11, 15 novenber sebenarnye, sy pegi viva utk master sy. alhamdulillah.. lulus!! hihi..

bila difikir-fikir balik, budak malas mcm sy ni siap bole publish 2 paper dan siapkan satu tesis?! fuhh sy tulis dalam mimpi ke ape nih?? whatever it is, semuanya adalah nikmat pemberian ALLAH SWT. syukurilah segala nikmatnye.

2 pengomen tegar:

Marsita said...

wah..alhamdulillah...

nabil said...

wah, tiba tiba jadi cikgu ye kak. oke kalau akak boleh publish 2 paper n siapkan thesis saya pon kena boleh jugakkk

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U