JANGAN LUPA TARIKH

join grup ini tanpa paksaan

APA MEREKA KATA

Grab This Widget

RUANG UNTUK MAMI JARUM


ShoutMix chat widget

PARA PELANCONG

YANG KELUAR DAN MASUK KE SINI

Saturday, December 18, 2010

tahukah anda #1

pokok pisang takkan keluarkan daun dah lepas jantung pisang keluar?

burung puyuh/ayam/ itik telur tak perlukan ayam/burung/itik pun untuk bertelur? dan telur yg dihasilkan pun kalau dieram takkan jadi anak?

tahu tak? tahu tak? tahu takkkkkkkk???????

saya siap letak #1 kt title tu... konon ada lagi la episod seterusnya... nanti saya tengok lagi ape lagi jadi kat kebun then saya post kt sini ye! wah! ni kite panggil budak bandar masuk kampung yeeeeeeeeeeeee;p

2 pengomen tegar:

brat2104 said...

err.. x berapa paham fakta pasal telur tu..

kalau x perlukan induk, cane nk dpt telur?

nape lak kalau dieram pon xkan jadi anak?

cik oryza said...

sy rasa la, yg telur tanpa senyawa tu sebab hormon je kot. kalo telur tu hasil deorang mengawan, kalo eram baru dpt anak.. pelik kan? teknologi... teknologi...

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Clicks DesignBlogger Theme distributed by FREE Templates 4U